Sakarya Üniversitesi Nasıldır?

Sakarya Üniversitesi Nasıldır?


Sakarya Üniversitesi ülkemizin kampüs konumu itibariyle en güzel üniversitelerinden biridir. Sapanca gölü ve hemen ardında Sapanca ve İzmit - Kartepe manzarası ile çok güzeldir. Beri tarafta ise Adapazarı - Arifiye ve kuzey yönünde ise Serdivan - Kırantepe görünmektedir ardında ise yeni yerleşim birimleri olan Korucuk, Camili ,Karaman manzarası vardır. Kırantepe mangal , piknik ve de yamaç paraşütü yapılan bir yerdir.

Sakarya Üniversitesi genel olarak tepe bir bölgede kurulmuştur. Bölge Esentepe olarak geçer.Sakarya Üniversitesi'ne ulaşım belediye otobüsleri ve minibüslerle sağlanmaktadır.

Adapazarı merkez ile Esentepe Kampüsü arası mesafe ortalama 6 - 7 km'dir. En uygun kiralık daireler yeni yerleşim birimleri olan Korucuk, Camili ve Karaman'dadır. Yeni yerleşim birimleri ile Sakarya Üniversitesi Yerleşkesi arası mesafe ortalama 16 - 20 km'dir.  Korucuk - Sakarya Üniversitesi kampüsü arası otobüs seferleri vardır.

Aşağıda Korucuk-SAÜ Kampüs arasındaki otobüs yolculuğunu seyredebilirsiniz.Bu yazı Sakarya Üniversitesi Nasıldır? hakkında bilgi vermek amacıyla yazılmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder