Home » , , » Korucuk TOKİ 466 Konut Projesi Tamamlanmak Üzere

Korucuk TOKİ 466 Konut Projesi Tamamlanmak Üzere

Daha önce Korucuk 466 Konut Projesi ile ilgili yazımızda, projenin hayata geçirileceği çevre ile ilgili detaylı bilgiler vermiştik. Bu yazımızda ise projenin son hali ile ilgili bilgiler edinebilirsiniz.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen, 22 blok - 466 daireden oluşan Korucuk TOKİ evleri %70  oranında tamamlanmış bulunmaktadır. (Tamamlanma oranı Toki tamamlanan ve devam eden uygulamalar sayfasından alınmıştır.)

Korucuk TOKİ 466 Konut Projesi Tamamlanmak Üzere
Sakarya Korucuk Toki 466 konut  birkaç ay önce
Toki 466 konut projesinin 2014 yılı Haziran ayında tamamlanması öngörülüyor.  Orta hasarlı bina sahipleri ile konutları deprem riski taşıyan vatandaşlar projeden öncelikli olarak faydalanabilecek.Bu toplu konut projesi de diğer projelerde olduğu gibi, vatandaşlara uzun vadede konut sahibi olma fırsatı veriyor.

Sakarya Korucuk Toki 466 konut projesinde; vade süreleri,konutların ücretleri kısa belirlenip kamuoyu ile paylaşılarak,  başvuruların kısa süre içerisinde alınması planlanıyor.

Korucuk Toki evleri ile ilgili son gelişmeleri şu yazımızda bulabilirsiniz :  "Korucuk Toki 466 Konut Projesi Tamamlandı."

Sakarya Korucuk Toki 466 konut projesi
Sakarya Korucuk Toki 466 konut bitmek üzere

Sakarya Korucuk Toki evleri  466 konut projesi
Sakarya Korucuk Toki 466 konut bitmek üzere


1 yorum:

  1. Bu toki ev hazır mı nasıl basvur bilgil verebilir misiniz

    YanıtlaSil