Adapazarı Korucuk Mahallesinde Kiralık Daire Fiyatları

Adapazarı Korucuk Mahallesinde Kiralık Daire Fiyatları

Adapazarı Korucuk Mahallesinde Kiralık Daire Fiyatları

Adapazarı Korucuk Mahallesi yeni yerleşim birimlerinden biri olmakla beraber sürekli gelişen ve bununla beraber değerlenen bir bölge.İstanbul 3. köprü ve devamında Kuzey Marmara Otoyolu bu mevkiye çok yakın bir konumdan geçecek. Artık İstanbul,Kocaeli ve Sakarya'nın kuzeyi değerleniyor çünkü güney aksı doyum noktasına ulaşmış vaziyette. Kuzeye bir genişleme var. İşte bu genişlemeden bu bölge de nasibini alacaktır. Yalnız ne kadar sürede bu gerçekleşir tahmin etmek zor.

Yeni yapılan orta hasarlı bina sahiplerine yönelik Sakarya Toki Korucuk 466 projesi kapsamında inşa edilen konutlardaki dairelerin kira fiyatlarına gelince; 350 - 500 TL arasında değişeceğini düşünüyorum. Daha yükselemez çünkü etrafı çevrili değil ve de çok yakında alışveriş yapılabilecek bir yer yok. Belki daha ileri de bu kira bandını aşabilir. Tabi bunlar uzman yorumu değildir.Daha net bilgiye ulaşmak için bu bölgede çalışan emlakçılara danışmakta fayda vardır.Genel olarak Sakarya Korucuk Toki evlerinin değerinin artacağını söyleyebiliriz.

Genel olarak; Korucuk Mahallesi'nde kiralık daire fiyatları oda sayısı ve kullanım alanı değişken olmakla beraber; 350 TL ile 650 TL arasında değişkenlik göstermektedir.Sahibinden kiralık daire bulabilirseniz bir miktar daha uygun kira fiyatları ile karşılaşabilirsiniz. Bu fiyat farklarında, kiralık dairelerin genişliği,oda sayısı, çevre imkanları,konumu, etrafının çevrili olup olmaması, özel güvenliği gibi faktörler etkili olmaktadır.Korucuk'ta devam eden konut projeleri sebebiyle kiraların bir müddet daha aynı seviyelerde kalacağı tahmin edilmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder