Sakarya Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hakkında Bilgi

Sakarya Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hakkında Bilgi

        Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi; Adapazarı Korucuk Mahallesi'nde yer alan Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde Korucuk kampüsünde hizmet veren hastanemizdir. Hastane Korucuk Mahallesi'nin merkeze göre girişi olarak tabir edebileceğimiz, çevresi yeşil alana sahip, güney cephe bir yerde konumlandırılmıştır.Hastaneye ulaşım kolaydır; belediye ve özel halk otobüsleri ile Karaman Korucuk dolmuşları hastaneye uğramaktadır.

Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşım için aşağıdaki otobüsleri ve dolmuş minibüs hattını kullanabilirsiniz.

Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden randevu almak için  Alo182 hattı aranabilir ya da internet üzerinden www.mhrs.gov.tr/Vatandas adresinden online randevu alabilirsiniz.

Doktor çalışma listelerine seah.gov.tr/default.asp?orta=dr_calisma_listeleri.asp adresinden ulaşabilirsiniz. Hastane iletişim telefon numaraları şu şekildedir ; 444 54 00 /  888 40 51 - 57 (7 Hat).

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi laboratuvar tahlil sonuçlarını http://online.sakaryakhb.gov.tr:8097/WebLabSonuc/ adresi üzerinden görüntüleyebilirsiniz.

Hastane ziyaret saatleri öğlen 13:00 - 14:00 ve akşam 19:00 - 20:00 saatleri arasındadır. Korucuk hastanesinin civarında bankamatik bulunmaktadır.Hastane otoparkı mevcuttur. 

Korucuk Mahallesi sakinleri hastanemiz hizmetlerinden memnun olmakla birlikte acil servisinin açılmasını talep etmektedirler.

3 yorum:

  1. Evet acil servisin olmamasi büyük eksiklik.

    YanıtlaSil
  2. Hastahaneyı arıyorum hep mesgul calıyo nasıl ulasabılırım

    YanıtlaSil
  3. Aciservisin açılması elzemdir. Neden açılmıyor?



    YanıtlaSil