Home » , » Korucuk - Poyrazlar Gölü Piknik Alanı Arası Yol Tarifi, Nasıl Gidilir?

Korucuk - Poyrazlar Gölü Piknik Alanı Arası Yol Tarifi, Nasıl Gidilir?

Korucuk - Poyrazlar Gölü Piknik Alanı Arası Yol Tarifi, Nasıl Gidilir?

Korucuk - Poyrazlar Gölü Piknik Alanı Arası Yol Tarifi

Korucuk Mahallesi'nden Konuralp Bulvarı'na çıkılır. Sabahattin Zaim Bulvarı üzerinden devam edilir,Camili,Karaman Mahalleleri geçilir,Yazlık Kavşağı'nden Çevre Yolu Caddesi'ne dönülür, Rüstemler Köprüsü'ne gelmeden Köprübaşı mevkiindeki döner kavşaktan sola dönülerek Adapazarı - Karasu yolu takip edilir, 6 km sonra soldan Poyrazlar'a dönülür. Korucuk - Poyrazlar arası toplam mesafe ortalama 24km'dir.

Poyrazlar gölü piknik alanı, çam ağaçları ve doğa ile iç içe güzel bir piknik ve mesire yeridir.Etrafı ormanlarla ve tarım arazileri ile çevrilidir.Dağcılık,kamp ve bisiklet sporu ile ilgilenenlerin uğrak yeridir. Temiz,sakin,geniş mesire yeri doğa yürüyüşü,top oynamak,bisiklet sürmek için ideal bir yerdir. Mangal için taştan ocakları,oturma yerleri,hamak,su bisikleti imkanları vardır. Yine su ve tuvalet ihtiyacınız için imkanlar mevcuttur. 2012 yılı giriş ücretleri şahıs:2,50 motosikler: 4,00 otomobil:7,50 küçük minibüs:20,00 büyük minibüs:42,00 otobüs:58,00 TL olarak ücretlendirilmiştir.Bu ücretler değişiklik gösterebilir, güncel fiyatlar için Poyrazlar piknik alanını işleten işletme ile irtibata geçebilirsiniz.

Aşağıda Korucuk'tan Poyrazlar Gölü'ne ulaşmak için izlenmesi gereken güzergahlar harita üzerinde paylaşılmıştır.



Bu yazı "Poyrazlar Gölü piknik alanı nerededir?" "Poyrazlar Gölü'ne nasıl gidilir?" gibi sorulara cevap olması amacıyla yazılmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder