Sakarya Valiliği Nerededir? Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Sakarya Valiliği Nerededir? Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Sakarya Valiliği Nerededir?

Sakarya Valiliği, Camili Resmi Daireler Kampüsü'nde yer almaktadır. Sakarya Valiliği'nin dışında;Sakarya Adliyesi,İl Sağlık Müdürlüğü,İl Milli Eğitim Müdürlüğü,Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü,Kadastro Müdürlüğü gibi resmi kurum ve kuruluşlar da Resmi Daireler Kampüsü'nde yer almaktadır.

Sakarya Valiliği'ne Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Valiliğe ulaşım; özel araç ile Yazlık kavşağından Yenikent yönüne ilerleyerek Sabahattin Zaim Bulvarı üzerinden sağlanır.Karaman'ı geçince Camili'ye varılır. Valiliğe toplu taşıma araçları ile ulaşım; Korucuk ve Camili halk otobüslerinin yanı sıra minibüs dolmuşları ile de ulaşım sağlanabilir.

Korucuk 24,24K,24H,25 ve Camili 22A,22B,23 halk otobüsleri Camili Resmi Daireler Kampüsüne gider.Yine Orta Garajdan hareket eden Camili minibüsleri ile de ulaşım sağlanabilir. Sakarya Valiliği konumu itibari ile Yenikent bölgesi Korucuk ve Karaman mahallerine yakındır; bu mahallelerden ulaşım Karaman-Camili-Korucuk arasında çalışan minibüsler ile sağlanabileceği gibi, Korucuk yönünden Adapazarı merkez istikametine seyir eden otobüsler ile de sağlanabilir.

Aşağıdaki haritada Sakarya Valiliği'nin yerini görebilirsiniz.



Bu yazı "Sakarya Valiliği nerede?", "Sakarya Valiliği'ne nasıl gidilir?" gibi sorulara cevap olması amacıyla yazılmıştır.

1 yorum:

  1. İstanbul 'dan geleceğim ve Sakarya yı hiç bilmiyorum. Otogar dan adalet sarayına nasıl gidebilirim. Halk otobüsleri otogar dan mı hareket ediyor

    YanıtlaSil