Yenikent Devlet Hastanesi Nerededir? Nasıl Gidilir?

Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi Nerededir? Nasıl Gidilir?

Yenikent Devlet Hastanesi Nerededir?

Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi 2005 yılında Adapazarı Karaman Mahallesi'nde hizmet vermeye başlamıştır.Hastane Karaman Mahallesi'nin hemen dışında, Cahit Kıraç Bulvarı üzerinde, tepe bir bölgeye kurulmuştur,çevresi orman ve tarım arazileri ile çevrilidir.Bu yönüyle gürültüden uzak,temiz bir çevrede hizmet vermektedir.

 Yenikent Devlet Hastanesi 250 yatak kapasiteli olup,Poliklinik,Laboratuvar,Görüntüleme (Radyoloji),Endoskopi,Yoğun Bakım,Acil Servis,Ameliyathane,Hemodiyaliz,Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon,Evde Bakım,Organ Nakli (Talep Bulma ve Tespit),Sağlık Kurulu,Morg gibi birimlerle beraber Adapazarı şehir merkezinde Tozlu Polikliniği ve Serdivan'da birer adet semt polikliniği ile hizmet vermektedir.Hastane telefon numarası:0264 221 35 00'dır. Yenikent Devlet Hastanesi randevuları MHRS (merkezi hekim randevu sistemi) üzerinden alınabilir.

Yenikent Devlet Hastanesi doktor çalışma listesi
Yenikent Devlet Hastanesi tahlil sonuçları

Yenikent Devlet Hastanesi'ne Nasıl Gidilir?

Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi'ne özel araçla ulaşım:Yazlık kavşağından Yenikent yönüne dönülür, Sabahattin Zaim Bulvarı takip edilir,arıtma tesisi sapağından ya da Evrenköy civarındaki kavşaktan Karaman yönünde devam edilir.Hastane konumu itibariyle uzak mesafelerden görünür durumdadır.Hastaneye Adapazarı-Kaynarca yolu üzerinden de ulaşmak mümkündür.

Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi'ne toplu taşıma ile ulaşım: Adapazarı şehir merkezinde Uzunçarşı civarında bulunan Unkapanı'ndan hareket eden  21A ve 21B numaralı Karaman halk otobüsleri ve Karaman minibüsleri ile ulaşım sağlanabilir.

Aşağıda Yenikent Devlet Hastanesi haritası ile , Korucuk ve Serdivan semt polikliniklerinin haritaları yer almaktadır.

Yenikent Devlet Hastanesi haritası


Serdivan Polikliniği Haritası


Tozlu Polikliniği haritası


Bu yazı "Yenikent Devlet Hastanesi nerededir,nasıl gidilir?","Serdivan Polikliniği Nerededir?","Tozlu Polikliniği Nerededir?" sorularına cevap amacıyla yazılmıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder