Adapazarı Korucuk'a Ulaşım

Adapazarı Korucuk'a Ulaşım

Korucuk'a Özel Araç ile Ulaşım

Korucuk Mahallesine ulaşım Adapazarı merkezden en kısa haliyle şöyledir.Kısaca güzergahı yazmak gerekirse; konumumuzun  Yeni cami civarlarında olduğunu varsayarak; Bulvar'dan Milli Egemenlik Caddesine çıkılır.Kudüs Caddesine varılır. Adapazarı Atatürk Stadı'nın yanından ilerleyen Yazlık Caddesi yönünde devam edilir.Yazlık kavşağına gelindiğinde düz devam edilir. Sabahattin Zaim Bulvarı üzerinde yol alıyorsunuz demektir. Cadde Karaman'a varıncaya kadar neredeyse dümdüzdür. İlk Karaman ile karşılaşılır. Bu noktadan sonra cadde hafif batıya doğru kıvrılır.Daha sonra Camili ve nihayetinde Korucuk ile karşılaşılır. Korucuk yerleşim birimine ulaşmak için hastane kavşağından Korucuk istikametine dönmek gerekir. Hemen akabinde bir yokuş ile karşılaşırsınız.En tepeye vardığınızda  tepenin sırtı boyunca ana caddemiz ile karşılaşırsınız.

Bu cadde alışveriş için yer alan firmalar sebebiyle Korucuk'un en gelişmiş caddesidir. Aynı zamanda bu cadde kuzey yönünde takip edildiğinde Korucuk'un en yüksek noktasına ulaşılabilir. Cadde üzerinde bir Ziraat Bankamatiği vardır.Caddenin adı Kerem Coşkun Caddesi'dir.

Eğer bu anlatım karışık geldi ise google earth programı ile açabileceğiniz ulaşım rotasını İNDİRİNİZ.

Bu yazı Adapazarı Korucuk'a ulaşım hakkında bilgi vermek amacıyla yazılmıştır. Adapazarı Korucuk'a nasıl gidilir sorusuna cevap vermek amacıyla yazılmıştır.


0 yorum:

Yorum Gönder