Home » , , » Sakarya Meslek Yüksek Okulu Camili'ye Taşınıyor.

Sakarya Meslek Yüksek Okulu Camili'ye Taşınıyor.

Sakarya meslek yüksek okulu camili nahallesi

Sakarya Meslek Yüksek Okulu Camili'ye Taşınıyor. 

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Muzaffer Elmas ile birlikte meslek yüksek  okulunun Camili'ye taşınması için gerekli çalışmaların yürültüldüğünü ifade etmişti. Camili Mahallesi'nde  Sakarya Valiliği'ne yakın bir konumda bulunan iki adet iş merkezi dönüştürülerek meslek yüksek okulunun buraya taşınması kararlaştırıldı. Böylece meslek yüksek okulu öğrencileri deprem görmüş halihazırdaki bina yerine yeni binalarda eğitim öğretim görecek.

Bakım,onarım tadilat süreci devam eden binalarda dış cephe boyası başta olmak üzere bir çok değişiklik dışarıdan fark edilmekte. Camili Karaman bağlantı yoluna yakın bir konumda 1618 adada iki boş iş merkezinin dönüştürülerek mahalleye kazandırılması bölgeyi oluşturan diğer mahalleler Korucuk ve Karaman mahalleleri için de olumlu bir gelişme olarak görülmektedir.

Projenin hayata geçmesiyle beraber bu alan, hemen bitişiğinde bulunan Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi ile birlikte mini bir okullar kampüsüne dönüşmüş olacak. Aşağıdaki haritada meslek yüksek okulunun taşınacağı konum gösterilmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder